Екологија

Благо из најстаријег националног парка у Србији

ЈАЗАК-ВОДА ОКРУЖЕНА НЕТАКНУТОМ ПРИРОДОМ

• Фрушка гора је иделано извориште за кристално чисту, питку и здраву воду

Позната је чињеница да вода чини већину људског организма и да је од кључне важности да свакодневно уносимо довољне количине које ће омогућити нашем телу да функционише без проблема. Уз то, често чујемо да је оптимална доза воде коју треба унети током дана између 1,5 и 2 литра и баш зато што је ова течност толико важна, порекло воде коју уносимо је кључно. Осим што треба да долази из провереног и незагађеног извора природе, вода у себи треба да садржи и све неопходне минерале.

Најстарији национални парк у Србији, Фрушка гора, као да је предодређен да пружи све чари и богатства које природа нуди. На овој војвођанској планини прекривеној ливадама, пашњацима и житним пољима, расте око 1.500 биљних врста од чега је више од 50 заштићено, а природна богатства чине је једним од најзначајнијих екосистема у земљи.

Ова планина је идеално извориште за кристално чисту, питку и здраву воду и зато не чуди податак да се на њој налази велики број извора који представљају непроцењиву ризницу здравља и лепоте.

Пролазећи кроз стене чије стварање је почело пре чак 30 милиона година, фрушкогорски драгуљ, Јазак вода, прикупља минерале који су неопходни нашем организму за одговарајућу хидратацију и савршен је избор за све који желе да конзумирају природне и проверене производе и да уз оптималну pH вредност свом организму пруже најбоље што природа даје.