А ОКОЛО ШУМА... идеални услови за забаву и рекреацију и деце и одраслих

Алибунар

Акција Савета Месне заједнице на уређењу излетишта „Шица“

ЛЕТО ЈЕ СТИГЛО И „ШИЦА“ ЈЕ СПРЕМНА

• У заједничкој акцији са радницима ЈКП „Универзал“ и у организацији Спортског савеза општине, излетиште „Шица“ је спремно за све љубитеље природе и рекреације

У већ континуираној акцији на сређивању животног окружења у Алибунару, Савет ове месне заједнице, на челу са Давором Петровићем, ових дана организовао је акцију на уређењу познатог излетишта „Шица“

У акцији кошења траве и уклањања свега онога што је било вишак, учествовали су и радници ЈКП „Универзал“, тако да су излетницима сада на располагању, поред терена за кошарку и одбојку на песку, и дечје игралиште, које је ограђено мрежом и заштитним линијама око терена. Све то урађено је у организацији Спортског савеза општине Алибунар, а у циљу што садржајније понуде за рекреацију и деце и одраслих.

Осим тога, средствима који су потпуно безбедни за људе, спроведена је и акција третирања зелених површина против крпеља, тако да је и то додатна мотивација за посећивање овог популарног излетишта. И што је још важно, третирање же се наставити и током целог лета, тако да посетиоци не тгреба да брину, бар што се крпеља тиче, а очекују се акције против комараца, који су ове године имали и те како повољне услове за размножавање.

Све у свему, излетиште „Шица“ је спремно за све оне који воле да прошетају у природном окружењу, а уз то се и рекреирају, сами, са децом, како већ, а може и уз роштиљ.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.