ПУТ ПО ПУТ, УЛИЦА ПО ... Маја Витман, градска менаџерка

Панчево

Акценти са 30. седнице Скупштине града Панчева

НОВА АУТОБУСКА СТАНИЦА НА ВИДИКУ

Један од најзначајнијих пројеката у који је ушао Град Панчево односи се на јавно-приватно партнерство везано за реконструкцију и модернизацију путева, како у граду, тако и у насељеним местима – истакла је градска менаџерка Маја Витман, најављујући скорашњи почетак радова на изградњи нове аутобуске станице

На данас одржаној 30. седници Скупштине града Панчева, којој је председавао председник Тигран Киш, одборници су усвојили неколико одлука које се тичу измeне планова генералне регулације више територија.

Усвојени су предлози одлука о изменама и допунама плана генералне регулације насељеног места Банатско Ново Село, Целине 1 – ширег центра (круг обилазнице) у Панчеву, као и Нацрт одлуке о изменама и допунама Плана детаљне регулације „Хиподром“ у Панчеву.

У оквиру тачака које се се тицале финансирања и изградње локалне путне инфраструктуре на територији града и насељених места, говорила је градска менаџерка Маја Витман:

Један од најзначајнијих пројеката у који је ушао Град Панчево односи се на јавно-приватно партнерство везано за реконструкцију и модернизацију путева, како у граду, тако и у насељеним местима. Радови се приводе крају и очекујемо да до краја године завршимо све значајне радове који се односе на реконструкцију предметних улица које смо задали пројектом јавно-приватног партнерства“ – казала је Маја Витман, посебно истичући значај радова у улицама Светозара Шемића и Светог Саве, као и Железничке улице.

Оно што свакако интересује све оне који користе аутобуски саобраћај занимаће информација да би, како је најавила Маја Витман, ускоро требало да почну радови на изградњи нове аутобуске станице у Панчеву.

На крају седнице одборници су прихватили планове рада свих установа културе на територији Града Панчева.