СА СРЕЋОМ... Виолета Симић са једним од ђака првака

Бела Црква

А од Општине сваком ђаку прваку по 5.000 динара

ЗА ШТО ЛАКШИ И ЛЕПШИ ДАН!

• Ове године у општини Бела Црква први пут у школске клупе село је 113 ђака

Општина Бела Црква и ове године побринула се да помогне буџету родитеља чија деца започињу школовање, тако да је из општинског буџета сваком од укупно 113 ђака првака, колико их је ове године у општини Бела Црква, односно њиховим родитељима, уручен поклон од 5.000 динара.

Како би се уверила да је све спремно за почетак нове школске године, Виолета Симић, председница Општине Бела Црква, посетила је ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Белој Цркви. Ево шта је том приликом, између осталог, изјавила:

И ове године врло емотиван почетак школске године. Ми смо потрудили, заједно са директорима школа, да спремно дочекамо 1. септембар. Малишани су ту заједно са својим учитељицама, а ми смо из нашег скромног буџета определили средства да помогнемо родитељима и да овај дан њима буде лакши, а деци лепши. Трудимо се да не само данас будемо ту, већ да им будемо подршка током њиховог одрастања и образовања“ – истакла је Виолета Симић.

Захваљујући председици општине на посети, Адриано Југа, директор школе је истакао да је данас „посебан дан за наше ученике, нарочито за ђаке прваке који почињу ново поглавље у свом одрастању.“

(Фото: БЦИнфо)

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.