Алибунар

                 Одлични резултати на Сусретима Синдиката управе Србије

ЂУРЂЕВКА ПРВА У РИБОЛОВУ, А БОЈАНА ДРУГА И ВЕСНА ТРЕЋА, У ЛЕПОТИ

НА 42. Сусретима Синдиката управе Србије радници Општинске управе Алибунара постигли су запажене резултате.  Ова већ добро позната манифестација традиционално окупља велики број екипа из целе Србије, које сачињавају државни службеници запослени у управама, локалним самоуправа и друштвеним организацијама, већ традиционално, одржана је крајем јуна у Сокобањи.

Екипа која је представљала организацију синдиката Општинске управе Алибунара остварила је одличне резултате у неколико дисциплина, а у општем пласману, међу 30 екипа и 700 такмичара, заузела је 11. место. Највећи успех у појединачној конкуренцији постигла је Ђурђевка Басараба, која је освојила прво место у такмичењу у риболову. У трчању на 60 метара Виолета Белић била је трећа, као и Вероника Хршћан у куглању.

Алибунарска организација добила је Златну плакету као једна од најбољих синдикалних организација у Србији, а председница синдиката Милена Чипак добила је признање „најбоље“, а за изузетну синдикалну активност у републичком синдикату.

Поред такмичења у разним спортским дисциплинама, одржано је и оно најлепше – у лепоти. У том одмеравању природних дарова, међу три најлепше раднице управе Србије, оне према којима је природа била најдарежљивија, нашле су се чак две Алибунарчанке. Обе као пратиље лепотице Сусрета.

Прва пратиља била је Бојана Станковић, а друга, Весна Пурић. Више него заслужено.

Уосталом, уверите се и сами, а ми честитамо!