У КОНКУРЕНЦИЈИ 2000... признање за оно што се зове „Будућност на делу“

НИС проглашен за корпоративни енергетски супербренд

НА ПУТУ КА СТРАТЕШКОМ ЦИЉУ

•Награда симболизује трансформацију из нафтно-гасне комапније у регионални енергетски холдинг

ЗА три године, колико се додељује, компанија НИС је по други пут освојила признање Победник „Број 1“, за корпоративни супербренд у категорији „Енергија“, чиме је компанија још једном потврдила своју снагу и препознатљивост.  НИС се тако нашао и у публикацији Corporate Superbrands Srbija 2015/2016 у којој се промовишу најјачи корпоративни брендови у Србији.

     Награда у категорији „Енергија“ одражава област пословања НИС-а и симболизује трансформацију из нафтно-гасне компаније у регионални eнергетски холдинг који наставља да шири области свог пословања. Истовремено, ово признање исказује и стратешку опредељеност НИС-а да послује у складу са принципима одрживог развоја. Подржавајући младе таленте, науку, образовање, културу, развој локалне заједнице, као и хуманитарне пројекте, НИС обезбеђује „Енергију за покрет на боље“.

     Посебно је важно што су НИС као водећи бренд у категорији „Енергија“ препознали и чланови Стручног савета и 1.000 грађана Србије који су се о томе изјаснили кроз истраживање јавног мњења. Ова награда је велики подстрек Компанији у остварењу стратешких циљева да постане водећи регионални енергетски холдинг и настави са улагањима у заједницу, посебно у младе, о чему сведочи и сам слоган НИС-а „Будућност на делу“.

     У овогодишњој конкуренцији за награде било је око 2.000 компанија, организација и институција које послују у Србији, распоређених у 34 категорије према областима пословања.

     Супербренд је лиценцни програм покренут 1994. године у Великој Британији и водећа је светска платформа за промоцију брендова, присутна у више од 80 земаља света. У Србији се организује по трећи пут, а циљ програма је промоција најуспешнијих компанија, организација и институција у Србији.