СНАЖАН ПОДСТИЦАЈ... Тамара Мајкић

Карате

Сјајан  успех младе Пландиштанке на Светском школском првенству

ТАМАРА ТРЕЋА НА СВЕТУ

• Тамара Мајкић, ученица ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Пландишта, освојила је бронзану медаљу у категорији девојчице кате – 13 година

Тамара Мајкић, ученица ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Пландишта, освојила је треће место у карате такмичењу на Светском школском првенству, које се се одржава у Београду и Панчеву, у организацији Међународне школске спортске федерације (ИСФ) и Савеза за школски спорт Србије.

Освајањем трећег места у категорији девојчице кате – 13 година, Тамара је успела да обезбеди  пласман на Светске школске игре.

„Овај резултат је изузетно значајан,  како за Тамарину ОШ “Доситеј Обрадовић“ , Општину Пландиште и њен карате клуб „Агробанат“, тако и за саму Тамару, којој је ово значајан подстрек за даљи рад и такмичења која долазе. Такође, овај резултат показује значајну перспективу ове младе такмичарке која својим успесима на достојан начин представља карате клуб „Агробанат“ Пландиште и саму Општину Пландиште. Чињеница да се веома мало такмичара квалификовало на ово школско првенство показује колико је труда, рада и одрицања потребно за овако велики успех, изјавио је Зоран Мајкић, тренер карате клуба „Агробанат“ Пландиште.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.