СЛЕДЕ НОВИ САСТАНЦИ... Јован Репац и Бојана Стојановић са фудбалским посленицима

Пландиште

Радни састанак председника Општине са представницима фудбалских клубова

ДЕЦА, ОМЛАДИНА, СПОРТ – ЗДРАВ ЖИВОТ, ТО ЈЕ ТО!

• Развој и унапређење спорта је изузетно битна ставка у плановима локалне самоуправе, нарочито у делу који се односи на развој школског спорта, деце и омладине – истакао је Јован Репац, председник општине

У оквиру реализације годишњих програма за суфинансирање пројеката у области спорта, председник Општине Пландиште Јован Репац одржао је радни састанак са представницима фудбалских клубова са територије Општине Пландиште.

Главна тема састанка, првог овакве врсте,  била је унапређење и развој спорта на територији Општине Пландиште, побољшање инфраструктуре, развој школског спорта и рад са децом и омладином.

-Током разговора са представницима фудбалских клубова увидели смо да постоји велика проблематика у погледу санације објеката и побољшање услова неопходних за рад свих спортских радника. Овај први састанак смо организовали смо са представницима фудбалских клубова, док ћемо наредни организовати и са представницима кошаркашких, одбојкашких, карате клубова, са шахистима и стрелцима. Развој и унапређење спорта је изузетно битна ставка у плановима локалне самоуправе, нарочито у делу који се односи на развој школског спорта, деце и омладине, јер на тај начин желимо да их окренемо спорту и здравим стиловима живота. Локална самоуправа сваке године се труди да повећа издвајања из буџета која се односе на суфинансирање годишњих и посебних програма у области спорта. Овај састанак је од велике важности како бисмо спознали с каквим се проблемима наши клубови сусрећу и како и на који начин ми као локална самоуправа можемо да им помогнемо – рекао је  Јован Репац, председник општине.

И за крај састанка, пријатно изненађење од стране домаћина: за све представнике клубова обезбеђени су и пригодни поклони у виду спортских реквизита и лопти као дар локалне самоуправе.

Радном састанку присуствовала је и Бојана Стојановић, чланица Општинског већа задужена за омладину и спорт.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.