НА РЕДУ ЈЕ... Баранда

Опово

Поклони удружењима  пензионера Сефкерина и Сакула

УМЕСТО ИЗЛЕТА – ТЕЛЕВИЗОРИ

• Следи помоћ локалне самоуправе  у адаптацији пензионерских просторија у Баранди

Председник Општине Опово Милош Марков и председник Општинског удружења пензионера Жика Несторовић, са својим сарадницима, посетили су месна удружења пензинера у Сефкерину и Опову и том приликом им поклонили ЛЦД телевизоре.

У разговорима са пензионерима председник општине се интересовао како функционишу у условима у којима се налазимо, интересујући се истовремено и за њихове најнеопходније потребе у наредном периоду.

На пригодним поклонима, и председнику Општине и председнику Удружења пензинера,  захвалили су  Стеван Милићев, председник МО пензионера Сефкерина и Љубинка Јешић, секретар МО пензионера Сакула.

Иначе, сарадња између локалне самоуправе Општине Опово и Општинске организације пензионера је константна и разноврсна, а ове године, из познатих разлога, уместо излета и организовања пригодних манифестација, договорено је да се уруче много квалитетнији телевизори од постојећих и да се на тај начин пензионери мотивишу за креативна окупљања.

Исим телевизора, пензинерима ће се помоћи и при адаптацији њихових просторија, а у том смислу је прва на реду Баранда, где ће се оштећени прозори на згради пензионера заменити новим, знатно квалитетнијим.

Пројекат „Локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.