ЗАДОВОЉСТВО, СВАКАКО... једна од 11 мајки и Дарко Станојев

Бела Црква

Почела акција поделе ауто седишта за све бебе рођене 2021. године

ПРВО КУСИЋ, ПА БЕЛА ЦРКВА, ПА…

• У току је друга акција подела ауто седишта бебама, прва је организована у јануару ове године за бебе рођене 2020. године

Локална самоуправа општине Бела Црква започела је другу акцију поделе ауто седишта свим новорођеним бебама током 2021. године са територије општине Бела Црква.

Овај значајан вид материјалне подршке родитељима, али и подршке безбедности у саобраћају, започео је током јануара ове године, а за све бебе рођене у 2020. години.

Ова и те како корисна акција настављена је пре неки дан у Кусићу, када је Дарко Станојев, заменик председника Општине Бела Црква, уручио 11 ауто седишта задовољним родитељима, мајкама или очевима, који су то постали током прошле године.

Следећа расподела биће ускоро организована у Белој Цркви, а потом редом по свим насељеним местима ове јужнобанатске општине.

У Кусићу смо поделили 11 ауто седишта за наше најмлађе мештане, односно за бебе рођене 2021. године. Цела акција је наишла на изузетно леп пријем код родитеља, који су истакли да им донација седишта веома значи у уштеди кућног буџета, јер ова набавка није мала ставка. Искористио сам прилику и да Наталији Томашевић, заменици председнице удружења жена „Нера – Кусић“, уручим кључеве реновиране сале ДВД-а. Наше удружење жена у наредном периоду ће водити рачуна о овим реконструисаним просторијама, а саме просторије служиће како за њихове манифестације и окупљана, тако и за све мештане Кусића“ – рекао је Станојев, након поделе ауто седишта родитељима беба у Кусићу, који су то постали 2021. године.

(Фото:БЦИнфо)

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.