Пландиште

Одлуке Штаба за ванредне ситуације општине Пландиште

ОГРАНИЧЕЊА И ОБАВЕЗЕ

  Штаб за ванредне ситуације општине Пландиште, на првој ванредној седници усвојио је следеће превентивне мере, а поводом проглашења ванредног стања у Републици Србији:

Уводи се дежурство запослених без рада са странкама у предшколској установи Срећно детињство Пландиште, КОЦ Вук Караџић Пландиште и Народној библиотеци Пландиште.

Ограничење радног времена свих угоститељских објеката (ресторана, кафића, кафана, кладионица) почев од 16.03.2020. године до даљег у периоду од 08:00 до 20:00 часова.

У угоститељским објектима током радног времена у затвореним просторијама дозвољено је присуство највише педесет особа.

Прекид рада свих спортских објеката (спортских и фискултурних сала, теретана и сл.), као и сала свих месних заједница (домови културе) на територији општине Пландиште, почев од 16.03.2020. године до даљег.

Начелник Општинске управе општине Пландиште омогућиће рад од куће тешким хроничним болесницима и особама старијим од 60 година, који су запослени у Општинској управи општине Пландиште.

Да сви запослени у Дому здравља 1. октобар Пландиште, почев од 16.03.2020. године до даљег, у периоду од 24 сата дневно буду на располагању одговорном лицу у циљу вршења својих професионалних задатака.

ЈП Полет Пландиште, почев од 16.03.2020. године до даљег прекине у потпуности рад шалтерске службе.

Пројекат „Општина Пландиште – будућност у огледалу сасашњости“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.