ЈЕДНА ОД 26... мр Татјана Божић и Марија Јевић на уручивању награда

Панчево

Град наградио најбоље студенте за школску 2020/21. годину

ЗА ВАС, МИ СМО УВЕК ТУ!

• Оно што Град ради годинама уназад, јесте стварање повољне пословне климе, како би студенти, након завршетка факултета са овако великим успехом и знањем, могли да се пословно остваре овде у свом граду – истакла је градска већница мр Татјана Божић

У Градској управи града Панчева, чланице Градског већа мр Татјана Божић и Марија Јевић, уз присуство Драгољуба Цуцића, директора Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“, уручиле су, у петак, 11. јуна,  награде најбољим студентима Града Панчева, за постигнуте резултате током школовања и образовања, за школску 2020/21. годину.

Регионални центар за таленте „Михајло Пупин“ Панчево, у сарадњи са Канцеларијом за младе града Панчева, креирао и објавио je Јавни позив за доделу награда најбољим студентима града Панчева, за постигните резултате током школовања и образовања, за школску 2020/21. годину.

И ЗА КРАЈ… заједничка слика као заједнички подстицај и другима

Награђени су они студенти који су школске 2020/21. године први пут уписали завршну годину студија на факултетима чији је оснивач Република Србија (у четворогодишњем и дужем трајању студија – други степен студија по Болоњском систему школовања), који су током свих година студирања имали просечну оцену најмање 9, држављани су Републике Србије и имају пребивалиште на територији Града Панчева.

Мр Татјана Божић, чланица Градског већа задужена за образовање, поздрављајући све присутне и честитајући награђеним студентима и студенткињама, након додела награда, је истакланапоменула да „оно што Град ради годинама уназад, јесте стварање повољне пословне климе, како би студенти, након завршетка факултета са овако великим успехом и знањем, могли да се пословно остваре овде у свом граду.“

  • Надамо се да смо једним малим делом допринели том успеху. Захваљујући раду Канцеларије за младе и Регионалног центра за таленте, ми можемо да пратимо студенте, ученике и њихова постигнућа, али и да сагледамо потребе. Овом приликом честитам и родитељима, наставницима и менторима, а ми смо увек ту за вас истакла је мр Татјана Божић.

Град Панчево је за награде најбољим студентима издвојио  средства у укупном износу од 780.000 динара, односно 30.000 динара за сваког од 26 награђених студената и студенткиња.

Ево и имена награђених, заслужују то, свакако:  Бојан Тановић, Алекса Матић, Борис Цвитак, Владимир Станишић, Марта Бошњак, Дејана Тасић, Александар Милошевић, Луција Данилов, Ивана Станоевски, Милица Колоски, Ања Алексић, Стефан Ђорђевић, Дуња Главинић, Даша Михаиловић, Кристина Малечкар, Симона Ћорић, Тане Лакетић, Андријана Милетић, Марко Шушњар, Екатарина Џигурски, Даница Зечевић, Анђела Вучендић, Дејана Маљковић, Зорана Јанковић, Михајло Младеновић и Софија Стојановић.

(Фото: pancevo.rs)

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево