Чланице Актива жена „Гређанка“ у још једној у низу акција ЗА ЛЕПШУ И УРЕЂЕНИЈУ ВЕЛИКУ ГРЕДУ

ПОЧЕТАК... а ту су и каваљери, свака част!

Велика Греда

Чланице Актива жена „Гређанка“ у још једној у низу акција

ЗА ЛЕПШУ И УРЕЂЕНИЈУ ВЕЛИКУ ГРЕДУ

• Осим радних акција, жене из „Гређанке“, на челу са Надеждом Милановић, редовно организују разне хуманитарне активности, како би помогле свима онима којима свака помоћ и те како значи

Актив жена „Гређанка“ ових дана започео је још једну, у низу акција на стварању што бољих услова за живот својих суграђанки и суграђана.

Овог пута реч је о акцији уређења јавних површина, кошењу траве, садњи цвећа, уклањању сваког вишка на тротоарима и путевима, а све у циљу за што лепшу и уређенију Велику Греду, посебно њен центар.

Осим радних акција, жене из „Гређанке“, на челу са хиперактивном Надеждом Милановић, редовно организују разне хуманитарне активности, како би помогле свима онима којима свака помоћ и те како значи, било да је реч о специфичним установама, као што је она у Старом Лецу, па до сиромашних породица и појединаца, не само у Великој Греди.

Ову нову акцију покренули смо са циљем да што више улепшамо наше село, да подстакнемо наше суграђане да нам се придруже и заједничким снагама дамо један мали допринос заједничком циљу. Ето с мало рада и много добре воље можемо много да урадимо. Поред улепшавања средине у којој живимо и свакодневно боравимо, ово је и један вид рекреације нас старијих суграђана, али пре свега дружење и лепо проведено заједничко време. Као представници актива жена “Гређанка” у сарадњи са нашим суграђанима у наредном периоду имамо за циљ да посадимо цвеће и сам центар села учинимо још лепшим” у име Актива жена „Гређанка“, каже њихова „прва дама“ Надежда Милановић.

                                                                              (Фото: еВршац)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.