ТО ЈЕ ТО... грађани су ти који најбоље знају шта им треба

Ковин

Анкетирање грађана о приоритетним пројектима локалне самоуправе

ДА ГРАЂАНИ КАЖУ ШТА ИМ ТРЕБА

• Као и претходне две године, грађани општине Ковин моће ће да се до 16. новембра изјасне о пројектима које би требало реализовати средствима из општинског буџета у наредној години
• Резултати анкете биће објављени 21. новембра

Локална самоуправа Општине Ковин позвала је све грађане и грађанке Ковина и свих насељених места општине да од 2. новембра 2022, па до 16. новембра 2022, одвоје мало времена за попуњавање Анкете о пројектима за које сматрају да би требало да се реализују средствима из општинског буџета у наредној, 2023. години. Једина опција је да сви који то желе изнесу своју идеју – шта мисле да им је најпотребније у наредном периоду.
Електронска анкета може се попунити путем линка који се налази на сајту Општине Ковин, на веб адреси www.kovin.org.rs и на линку на фејсбук страници www.facebook.com/oukovin/

Други начин за учешће у анкети биће могућ од понедељка, 7. новембра 2022. и то попуњавањем штампаног флајера који се може преузети, попунити и убацити у кутију за гласање на неком од следећих места: Просторије месних заједница (у Ковину и селима), хол у згради Општинске управе (у „општини“), Центар за културу Ковин, Библиотека „Вук Караџић“ Предшколска установа „Наша радост“, Туристичка организација и Установа за спорт.

Резултати анкете биће објављени 21. новембра 2022. на сајту и фејсбук страници Општине, на огласним таблама у месним заједницама, као и у наведеним установама.

Иначе, ово је трећа година заредом како локална самоуправа Општине Ковин пита своје грађане и грађанке који су то приоритетни пројекти које би требало реализовати срдтвима из општинског буџета у наредној години.

У оквиру Анкете за 2023. наведено је и који су од раније изабраних пројеката завршени, као и они чија је реализација у току, све у циљу, како кажу из Општине „да заједно учинимо нашу општину лепшом и бољом за живот свих грађана.

Пројекат „Општина Ковин данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Ковин.
Ставови изнети у оидржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.