НЕПОСРЕДНО... Јован Репац, са сарадницима, у акцији уручивања помоћи

Пландиште

Акција помоћи пензионерима и социјално угроженим грађанима

И ПРЕДСЕДНИК СА ПАКЕТОМ У РУКАМА

• Заједно са својим најближим сарадницима, председник општине је поделио 750 пакета, а у наредном периоду биће подељено још 1.000 пакета, а  уз пакете и…

У петак и суботу,  у општини Пландиште на кућне адресе пензионера са примањима која не прелазе 30.000 динара, као и социјално угрожених грађана, стигли су пакети помоћи са основним животним намирницама и средствима за личну хигијену. Укупно 750 пакета, који су финансирани средствима из општинског буџета, уз не малу подршку и Покрајинске владе, уручивао је лично председник Општине Пландиште Јован Репац са својим најближим сарадницима. Уз пакете, дељене су и маске, као и средства за дезинфекцију.

У овом првом  кругу помоћ је стигла у Велики Гај, Милетићево, Марковићево, Стари Лец, Купиник и Дужине, док ће у другом кругу бити подељено још 1.000 пакета и у осталим насељеним местима општине Пландиште.

Јован Репац није пропустио прилику и да поразговара са својим суграђанима, које је највише интерессовало докле ће све ово да траје, као и о наачину за подизање пензија, плаћања рачуна и сл.

„Ми, као локална самоуправа стојима на располагању не само пензионерима и социјално угроженима, него и свим осталим  грађанима, и наши волонтери су увек спремни да  одмах  реагују на сваки позив који стигне на дежурну службу Црвеног крста у вези било које врсте помоћи – напомиње је Репац.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Општина Пландиште – будућност у огледалу сасашњости“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.