РАВНОМЕРНИ РАЗВОЈ...Сања Петровић

Ковин

Са свечане седнице Скупштине општине Ковин

У НОВУ ГОДИНУ С ПУНО ЕЛАНА

• Радићемо још више и боље на задовољство свих грађана општине Ковин – истакла је Сања Петровић, председница општине

НА почетку новогодишње свечане седнице Скупштине општине Ковин,
председник Скупштине општине Ковин Зоран Брадањи поздравио је колеге одборнике, извршно руководство општине и све остале госте и подсетио на најважније одлуке које је локални парламент донео током 2016. године, укључујући и доношење Буџета за 2017. у законском року.
У свом обраћању званицама, председница општине Сања Петровић рекла је, између осталог, да се наставља са равномерним развојем свих насељених места на територији општине и са започетим пројектима, и да „у Нову годину улазимо пуни елана да урадимо још више и боље на задовољство свих грађана општине Ковин“.

    Подсећајући присутне да је 4. октобра, на свечаној седници поводом Дана општине одржала презентацију о свему урађеном током 2016. године, председница је обавестила присутне о најзначајнијим пословима завршеним од тада, до дана новогодишње свечане седнице.
У културно-уметничком делу програма учествовали су предшколци из „Наше радости“, који су извели два кола – „Катака“ и „Бранково коло, а мала Хана Обућина рецитовала је песму „Чудо“.
Свечаној седници присуствовали су, поред одборника и извршног руководства општине, и покрајински посланик из Ковина Драган Драгић, председници савета месних заједница, представници државних органа, јавних предузећа и установа чији је Општина оснивач, директори школа, представници свештенства и медија.
После свечаности у позоришној сали, током које су председник и заменик председника СО, Зоран Брадањи и Бојан Ђурашинов уручили колегана поклон-пакете са даровима који носе обележје општине Ковин, приређен је и традиционални коктел у галерији Центра за културу за све госте.

(Према општинском порталу)