ОКРУГЛИ СТО... учесници скупа после успешног експеримента

Тесла – човек анђео

СВЕСТ И КОЗИРЈЕВА ОГЛЕДАЛА

•Апарат који рефлектује мисаону енергију и омогућава долажење до појачаног и измењеног стања свести

Међународни центар за истраживање наслеђа Николе Тесле „Београд – Москва – Новосибирск“, чији је директор мр Милка Кресоја, организовао је у Руском дому у Београду предавање руског академика, проф. др мед. Александра В. Трофимова, генералног директора Међународног научно-истраживачког института космопланетарне антропо-екологије академика Казначаева В.П. Новосибирск, на тему „Козирјева огледала и здравље људи“. Представљени су резултати глобалног новосферног пројекта и могућих паралела између три научника, великана: Тесле, Козирјева и Казначајева. Проф. др Трофимов је пионирска истраживања о људској свести спроводио у сарадњи са академиком Казначејевим, следећи траг великог руског физичара 20. столећа Козирјева. Овај научник осмислио је поновљиве експерименте који доказују постојање „торзионих енергетских поља“ изван електромагнетизма и гравитације, која путују брже од светлости.  Апарат под називом „Козирјева огледала“ рефлектује мисаону енергију и омогућава долажење до појачаног и измењеног стања свести, укључујући и нелинеарно време – слично дубоком стању медитације.

    Проучавјући космичку свест, рад научника Трофимова састојао се од „телепатских“ експеримената, укључујући удаљеност и  време. Управо у току предавања у Београду изведен је експеримент  преноса и пријема образно-симболичких порука, у реалном времену, синхроно отпремљених из „Козирјевог огледала“ из Новосибирска. Од 500 учесника, 93 је нацртало примљене симболе, а 11 процената је у потпуности примило насумично компјутерски изабран симбол међу 25 могућих цртежа– Теслин торањ.

    Уз факторе који су иницирали успешан резултат може се навести и синхроно укључивање апарата, који је по Теслиним нацртима направио дипл инг телекомуникација Горан Марјановић и учешће у духовном каналу професора физике и технологије свести Спасоја Влајића, аутора књиге „ Тесла – човек анђео“. Енерго информациона симболика послата из Београда била је толико силна, да је остала у Козирјевим огледалима у Новосибирску још 12 сати, наиме, информацију су примали људи који су улазили у огледало током контролног испитивања.

    Први руско-српски научни пројекат са оваквим експериментом организовали су проф. др Дејан Раковић, Казначајев и Трофимов 1992. године у Сава Центру у Београду, са благословом тадашњег патријарха Павла, такође са великим успехом.

Гроздана Миленков

(Ауторка је  етнолог и антрополог и учесник у експерименту)