(Фото: Глас Опова)

Опово

Договор Општине Опово и АТП Панчево

ПУТНИЦИ МОГУ ДА ОДАХНУ

У Опову је одржан састанак председника општине др Зорана Тасића и в.д.  директора ЈП „Младост“ Опово Драгана Живковића са представницима дирекције ЈКП Аутотранспорт Панчево, чију су делегацију чинили директор Небојша Гајић, заменик директора Ненад Ракић и руководилац сектора саобраћаја Воја Савичић.

Како наводе из кабинета председника општине, у конструктивном разговору обе стране су се договориле о детаљима, начињен је и потписан уговор по којем ће се од 1. фебруара вратити по два поласка из Панчева и Опова.

У изјави за медије Небојша Гајић је рекао да је као директор комуналног предузећа које у својој делатности обавља и међумесни превоз путника и функционише по тржишном принципу, био принуђен у циљу очувања предузећа и стабилности пословања да на основу анализа оптимизује број полазака, не само на линији према Опову, него и према Ковачици и Мраморку.

Председник општине др Зоран Тасић захвалио се директору и менаџменту предузећа јер су заиста брзо одреаговали, после два дана од упућеног писма и телефонског разговора, одржан је састанак и потписан уговор.