Побољшање услова живота у локалној заједници је стратешко опредељење НИС-а – Сања Лубардић, заменик генералног директора

Хуманитарне акције

НИС се прикључио хуманитарној акцији Фондације „Магнет за љубав“

ПОЗИВ И ПОСЛОВНИМ ПАРТНЕРИМА

• Компаније и институције прикључиле се акцији прикупљања средстава за куповину уређаја и опреме намењене Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине

Компанија НИС прикључила се хуманитарној акцији „Магнет за љубав“ позивањем својих пословних партнера да се укључе у прикупљање средстава за куповину уређаја и опреме намењене Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.  Поводом  ове акције, одржан је састанак у просторијама Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине,  којем су присуствовали представници  Покрајинске владе,Фондације  „Магнет за љубав“,представници  Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине и компаније НИС. На састанку је  истакнут значај акције за Институт и наведено да је укључивање НИС-а знатно допринело убрзаном прикупљању потребних средстава за куповину  неопходне опреме.

ЦИЉЕВИ
Хуманитарна акција „Магнет за љубав“ покренута је у циљу набавке опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. Организатори акције и оснивачи   фондације „Магнет за љубав“ су компаније MK Group и TDE Services.  У  прикупљање средстава укључени су појединци, компаније, институције, а прикупљена средства  намењена су за  куповину првог специјализованог инкубатора компатибилног са МРИ уређајем, магнетне резонанце и пратеће опреме за МРИ дијагностику превремено рођених беба, рочне новорођенчади, деце и омладине.

    Сања Лубардић, заменик генералног директора и директор Функције за односе са јавношћу и комуникације је овом приликом изјавила: „Побољшање услова живота у локалној заједници у којој послујемо једно је од наших стратешких опредељења. Стога смо позвали своје пословне партнере да се укључе у хуманитарну акцију Фондације „Магнет за љубав“ и веома смо поносни на то што ће прикупљена средства отићи тамо где су најпотребнија. Као друштвено одговорна компанија, и у наредном периоду ћемо наставити да подржавамо хуманитарне пројекте“.
    Ђорђе Милићевић, потпредседник Покрајинске владе Војводине, захвалио се компанији НИС што се укључила у ову акцију и упутио апел и другима да се прикључе.