ПОДСТИЦАЈ... уручивање признања компанији НИС

Управљање талентима

НИС добитник престижне Талент менаџмент награде за 2016. годину

КОРПОРАТИВНИ УНИВЕРЗИТЕТ

•Kомпанија НИС је освојила прву награду за Талент менаџмент у Србији за 2016. годину, на такмичењу организованом од стране Stanton Chase Internationalа.

Међународна компанија за Executive Search Stanton Chase установила је 2014. године награду Талент менаџмент, која се додељује компанијама из различитих индустрија, а које су препознате по улагању у развој својих запослених. У 2015. години, компанија НИС је на истом такмичењу добила награду за најкомплекснији приступ у управљању талентима.

    У овогодишњем такмичењу  учествовао је до сада највећи број домаћих и међународних компанија које су на тржишту препознате по квалитетним програмима развоја талената на свим нивоима, као и по доброј сарадњи са универзитетима. Једногласном одлуком стручног жирија концепт „Корпоративног универзитета“  компаније НИС  проглашен је најбољом праксом на целом такмичењу.

    На  церемонији проглашења победника, одржаној 22. децембра, награду је у име НИС-а примио Владан Буха, директор Сектора за тренинг и развој.

    „Поносни смо на чињеницу да смо добили прву награду за управљање талентима у Србији за 2016. годину. Ова награда је велико признање нашој компанији да развијамо своје таленте по светским стандардима. Радујемо се да постоји овакав начин за промовисање и дељење добрих пракси у области управљања талентима. Желео бих да се захвалим сјајном тиму Сектора за тренинг и развој на посвећености,  експертизи, напорном раду и страсти за развојем људи“, рекао је поводом добијања награде Владан Буха.