СЛЕДИ ОПРЕМАЊЕ... Душан Дакић у фискултурној сали која је ће то ускоро и коначно постати

Алибунар

Завршени радови на сређивању фискултурне сале  ОШ „Братство јединство“

ПОСЛЕ 17 ГОДИНА, КОНАЧНО…

• Фискултурна сала биће спремна за употребу почетком  наредне школске године, а дотле треба набавити сву неопходну опрему и обезбедити употребну дозволу

Након 17 година чекања, великог труда и напора да се обезбеде средства и великих препрека приликом извођења радова, коначно су финализирани радови на објекту фискултурне сале у Алибунару, која се налази у склопу ОШ „Братство јединство“, али је била неупотребљива.

Услед многобројних компликација насталих у току извођења радова, а због непредвиђених околности, дошло је до продужења рока завршетак радова.

Радови које је изводила фирма београдска фирма WД Коnкоrd wест, приведени су крају и изведени, у целости, у складу са важећим прописима и високим савременим техничким стандардима.

НЕМА ШТА… врхунски урађен посао

-У договору са Покрајинском владом, обезбеђена су средства за преостале радове на прилазима и стазама, а у наредном периоду радиће се на обезбеђивању средстава за набавку опреме и припреми документације и захтеву за издавање употребне дозволе –рекао је Душан Дакић, председник општине, приликом обиласка ове, сада, прелепе хале.

Планирано је да фискултурна сала буде спремна за употребу на почетку наредне школске године, али услед ванредног стања и новонастале ситуације, датум свечаног отварања објекта у присуству грађана, биће објављен након укидања ванредног стања и престанка епидемије вируса COVID-19.

(Према: Општински сајт)

Пројекат „Општина Алибунар – будућност у огледалу садашњости“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.