ИЗУЗЕТНА... Милица Секуловић, мало-мало па на на постољу

Спорт

Велики успех младих панчевачких рвачица

ЗА ДВА ДАНА – ПЕТ ЗЛАТНИХ МЕДАЉА

• Најуспешније је била Милица Секуловић, која је освојила злато и у конкуренцији јуниорки и конкуренцији кадеткиња

На Купу Србије за јуниорке (до 20 година старости) и на Купу Србије за кадете (до 17 година), одржаном протеклог викенда у дворани „Давид Калинић“ Београду, младе панчевачке рвачице освојиле су чак пет златних медаља, једну сребрну и три бронзане медаље.

Првог дана надметања, у надметању јуниорки, злато су освојиле Јелена Стојановски (50 кг) и Милица Секуловић (53 кг), док је Јовани Радивојевић (62 кг) припало је сребро, а Анђели Цветковић (68 кг) бронза.

Другог дана, у конкуренцији кадеткиња, злато су освојиле Јелена Стојановски (50 кг), Милица Секуловић (57 кг) и Анђела Цветковић (65), док су се Наталија Обрадинов (53 кг) и Милена Секуловић (61 кг) морале задовољити бронзаном медаљом.

Иначе, Милица Секуловић, која је у обе категорије освојила залто, прошле године на Првенству Балкана заузела је треће место у рвању међу кадеткињама, а првакиња је државе у џудоу у категорији пионирки.

Поред ових девојака на овим такмичењима наступале су и такмичарке „Динама“ из Панчева, Мина Милосављевић (68 кг), која је у категорији јуниорки заузела треће место, док је Лена Ећимовић (53 кг), наступајући и у категорији јуниорки и у категорији кадеткиња, заузела друго место, у обе категорије.