Ковачица

Ускршња честитка Милана Гарашевића, председника општине

У МИРУ, ЈЕДИНСТВУ И СЛОЗИ

• „Право је време да се посветимо унутрашњем животу, како бисмо из ове борбе изашли духовно богатији истинским хришћанским вредностима“

Милан Гарашевић, председник Општине Ковачица, упутио је ускршњу честитку свим грађанима општине, који најрадоснији хришћански празник славе по јулијанском календару.

„Поштовани грађани, један од најрадоснијих хришћанских празника проводимо у време када је читав свет, заједно са нашом земљом и нашим народом, на великом задатку. Најхрабрији од нас су на првој линији фронта, пре свега здравствени радници и полицајци, али ипак, ово је борба свих нас.

Данас је најбитније бити и остати одговоран према себи, према другима и, посебно, према нашим најстаријим грађанима. Право је време да се посветимо унутрашњем животу, како бисмо из ове борбе изашли духовно богатији истинским хришћанским вредностима, које симболише и празник који данас обележавамо.

Свима који данас празнују Ускрс честитам овај празник и желим да га сви проведемо у добром здрављу, миру, јединству и слози. Христос васкрсе“, каже се у ускршњој честитки Милана Гарашевића, председника Општине Ковачица.