Настављена акција уређења општинских саобраћајница РАДИ СЕ У СЕФКЕРИНУ И САКУЛАМА, ПА…

Опово

Настављена акција уређења општинских саобраћајница

РАДИ СЕ У СЕФКЕРИНУ И САКУЛАМА, ПА...

За ову годину асфалтирањем смо планирали да обухватимо сва четири насељена места, негде је то изградња нових саобраћајница, негде реконструкција постојећих, тако да за две-три године у општини Опово неће бити неасфалтираних улица – рекао је Милош Марков, председник општине

 

  Локална самоуправа општине Опово, како је то већ и најављено, наставила је са акцијом уређења општинских саобраћајница, споредних улица и тротоара.

  У најновијој акцији асфалтиран је коловоз у Улици Ослобођења у Сефкерину, а уређена је и пешaчка стаза код зграде поште, док је у Сакулама завршено асфалтирање Виноградске улице.

  Ево шта је том приликом изјавио Милош Марков, председник Општине Опово:

  „Настављамо са улагањем у нашу локалну путну инфраструктуру асфалтирањем локалних путева који нису асфалтирани. Данас смо у Сакулама, имали смо прилику да обиђемо и Сефкерин да видимо како радови теку. У складу са динамиком како смо и планирали, временски услови су добри, тако да нема препрека да реализујемо овај пројекат. За ову годину асфалтирање смо планирали да обухватимо сва четири насељена места. Негде ће то бити изградња нових саобраћајница, негде ће бити реконструкција постојећих које се налазе у лошем стању“, рекао је председник Марков, напомињући да је процена локлане самоуправе да за две до три године на територији ове општине неће бити неасфалтираних улица, а да ће потом уследити и замена асфалта свуда где је он дотрајао.

Пројекат „Општина Опово данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.