ЈАСНИ ЦИЉЕВИ... са 29. седнице Скупштине општине Пландиште

Пландиште

Акценти са 29. седнице Скупштине општине Пландиште

МОРА СЕ ОПРАВДАТИ ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА

Пред нама је још пуно посла и радних задатака које морамо да завршимо и себи постављамо велике циљеве како би оправдали поверење свих наших суграђана – истакао је Јован Репац, председник Општине Пландиште

На последњем овогодишњем заседању, одборници Скупштине општине Пландиште, њих 14 присутних, као најважнију тачку дневног реда, мада нема неважних, имали су пред собом предлог пројектованог буџета општинске локалне самоуправе за 2024. годину.

Седници, 29 по реду, председавао је Љубомир Ракић, председник СО, а поред председник Општине Пландиште Јована Репца, присуствали су и Душан Ћурчић, заменик председника општине и Игор Ђорђески, начелник Општинске управе.

Пре разматрања буџета за 2024. годину, одборници су усвојили Извештај о извршењу Одлуке о буџету Општине Пландиште за 2023. годину, а после доношења одлуке одлуке о буџету, прихватили су и неколико решења која се тичу предузећа и установа чији је оснивач Општина Пландиште, као и њихове планове и програме рада.

Све тачке дневног реда прошле су без веће дискусије и прихваћене су гласовима свих 14 присутних одборника, од 19, колико их укупно има у овом сазиву Скупштине општине Пландиште.

На крају, како је то већ уобичајено, свим одборницима обратио се председник општине Јован Репац:

“Желео бих свима да се захвалим на труду и раду који смо уложили протекле године, а који је резултирао реализацијом великих инвестиционих пројеката. Пред нама је још пуно посла и радних задатака које морамо да завршимо и себи постављамо велике циљеве како би оправдали поверење свих наших суграђана. Искористио бих ову прилику да вам пожелим све најлепше у новој години, здравља, среће и пословног успеха и да предстојеће празнике проведете у друштву са својим најмилијима” пожелео је Јован Репац свим присутнима на последњој овогодишњој седници Скупштине општине Пландиште.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.